Lichtreclame Friesland

Lichtreclame in Friesland en omstreken

Zet de spotlights op uw bedrijf in Friesland met lichtreclame van Martini Reclamemakers. Met verlichte doosletters, een lichtbak of verlichte zuil bent u van grote afstand zichtbaar, creëert u een exclusieve uitstraling en groeit uw bekendheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Lichtreclame maken in Friesland

Eén van de meest populaire vormen van lichtreclame in Friesland zijn verlichte doosletters. Deze worden strak tegen de gevel gemonteerd of steken een klein stukje uit. De doosletters, ook wel boxletters genoemd, worden van binnenuit, de zijkant of achterkant verlicht. Daardoor ontstaat er een schitterend effect op de gevel. De doosletters kunnen alle vormen en kleuren krijgen, dus de mogelijkheden zijn hiermee eindeloos.

Een andere veel gekozen reclamemethode is een lichtbak. Deze kunnen niet alleen aan de gevel worden geplaatst, maar ook in de tuin of aan een paal. Gaat u regelmatig naar beurzen of evenementen? Dan is de draagbare lichtbak de ideale oplossing om op verschillende plekken lichtreclame te maken.

Bij Martini Reclamemakers is het ook mogelijk om te kiezen voor verlichte zuilen. Deze optie wordt vaak toegepast bij historische gebouwen, waarvan men het zonde vindt om iets tegen de gevel te plaatsen. Door de verlichte zuil naast de entree of bij de ingang van het terrein te plaatsen, houdt u de architectuur van het gebouw intact.

Energiezuinige verlichting

Ongeacht voor welke lichtreclame in Friesland u kiest, bij Martini Reclamemakers kunt u vertrouwen op duurzame oplossingen. In alle bovengenoemde vormen verwerken wij energiezuinige lampen met een lange levensduur, die mooi egaal uitlichten. Een extra prettig voordeel is dat u er daardoor voor een langere tijd niet meer om hoeft te kijken.

Wilt u nog advies of heeft u vragen over lichtreclame maken in Friesland? Neem gerust contact met ons. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en komen eventueel bij u langs voor een gratis adviesgesprek.

Producten

Gevelreclame
Lichtreclame
Belettering
Interieurreclame
Overige

Kennismaken?

Tijd om kennis te maken of heeft u advies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Daarom kiest u voor ons!

Start met een gratis adviesgesprek
Reclame in de huisstijl van uw bedrijf
Scherpe tarieven en snelle montage
Jarenlange ervaring in de SIGN branche
Persoonlijk contact met een specialist

Gratis whitepaper: Gevel- en Lichtreclame

Voorkom dé 10 meest gemaakte fouten en bespaar duizenden euro’s!

Binnen een paar seconden in uw mailbox!

Gratis whitepaper:
Gevel- en Lichtreclame

Bespaar duizenden euro's en voorkom de 10 meest gemaakte fouten!

Scroll naar boven