Lichtreclame Drachten

Lichtreclame in Drachten en omstreken

Wilt u lichtreclame maken in Drachten? Martini Reclamemakers helpt u met een op maat gemaakte oplossing. Met lichtbakken, verlichte zuilen of verlichte doosletters zetten wij uw bedrijf in de spotlights. Wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Lichtreclame maken in Drachten

Met lichtreclame in Drachten krijgt uw bedrijf een exclusieve uitstraling en bent u 24 uur per dag van een grote afstand uitstekend zichtbaar. Daardoor zal de bekendheid van uw bedrijf sterk toenemen. Een populaire vorm van lichtreclame zijn verlichte doosletters, ook wel boxletters genoemd. Door de verlichting van binnenuit, de zijkant of de achterkant creëert uw een fraai effect op de gevel van uw pand.

Een andere optie is het monteren van een lichtbak. Evenals doosletters zijn deze in talloze vormen te maken. Naast tekst kunt u ook uw bedrijfslogo erin verwerken. Lichtbakken zijn aan de gevel te monteren, los in de tuin te plaatsen of aan een paal te hangen. Ook zijn er draagbare varianten, die u mee kunt nemen naar beurzen. Doet u liever geen afbreuk aan het historische gebouw waarin u werkt? Met verlichte zuilen kunt u dan toch lichtreclame maken in Drachten. Deze plaatsen we bijvoorbeeld naast de ingang, los van het gebouw.

Egaal licht

Wij vinden het belangrijk om lichtreclame in Drachten te maken op een duurzame en energiezuinige manier. De verlichte doosletters, lichtbakken en verlichte zuilen worden daarom voorzien van energiezuinige lampen. Deze hebben een lange levensduur, zijn niet te fel en lichten mooi egaal uit. Bijkomend voordeel is dat u lange tijd niet hoeft om te kijken naar de lichtreclame, omdat deze lange tijd meegaat.

Heeft u nog vragen over het maken van lichtreclame in Drachten? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden toe te lichten.

Producten

Gevelreclame
Lichtreclame
Belettering
Interieurreclame
Overige

Kennismaken?

Tijd om kennis te maken of heeft u advies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Daarom kiest u voor ons!

Start met een gratis adviesgesprek
Reclame in de huisstijl van uw bedrijf
Scherpe tarieven en snelle montage
Jarenlange ervaring in de SIGN branche
Persoonlijk contact met een specialist

Gratis whitepaper: Gevel- en Lichtreclame

Voorkom dé 10 meest gemaakte fouten en bespaar duizenden euro’s!

Binnen een paar seconden in uw mailbox!

Gratis whitepaper:
Gevel- en Lichtreclame

Bespaar duizenden euro's en voorkom de 10 meest gemaakte fouten!

Scroll naar boven