Lichtreclame Assen

Lichtreclame in Assen en omstreken

Wilt u hulp van professionals bij het maken van lichtreclame in Assen? Martini Reclamemakers helpt u graag. Wij zetten uw bedrijf in de spotlights met verlichte doosletters, lichtbakken of verlichte zuilen. Daardoor bent u dag én nacht van grote afstand goed zichtbaar voor alle voorbijgangers. Benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van lichtreclame

24 uur per dag reclame maken met een exclusieve uitstraling. Welk bedrijf wilt dat nou niet? Met lichtreclame in Assen bent u daarvan verzekerd. Martini Reclamemakers kan u daarbij op verschillende manieren helpen. Een van de populairste opties is verlichte doosletters. Deze worden tegen de gevel aan gemonteerd of er een stukje van af. Door de verlichting van binnenuit, van de achterkant of zijkant ontstaat er een mooi effect op de gevel.

Ook kunt u kiezen voor lichtbakken. Deze zijn, net als doosletters, in allerlei vormen te maken. Ze staan mooi op de gevel, los in de tuin of aan een paal. Er zijn bovendien draagbare lichtbakken, die u mee kunt nemen naar een beurs of evenement. Wilt u geen afbreuk doen aan uw (historische) pand, maar wel opvallen met lichtreclame in Assen? Dan bieden verlichte zuilen uitkomst. Deze zijn bijvoorbeeld naast de ingang te plaatsen of bij de ingang van een bedrijventerrein.

Mooi egaal licht

Duurzaamheid is voor steeds meer bedrijven een belangrijk thema. Zo ook voor ons. Daarom wordt al onze lichtreclame in Assen voorzien van duurzame, energiezuinige verlichting. De lampen lichten mooi en egaal uit, hebben een lange levensduur en zijn niet te fel. Op die manier hoeft u voor een lange tijd niet meer om te kijken naar de lichtreclame en maakt u op een milieuvriendelijke manier reclame.

Wilt u graag nog advies of heeft u vragen over lichtreclame in Assen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan ook als u een gratis adviesgesprek met ons wilt inplannen. Wij komen dan bij u langs op locatie, bespreken de mogelijkheden en doen een voorstel, waarbij we rekening houden met uw budget.

Producten

Gevelreclame
Lichtreclame
Belettering
Interieurreclame
Overige

Kennismaken?

Tijd om kennis te maken of heeft u advies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Daarom kiest u voor ons!

Start met een gratis adviesgesprek
Reclame in de huisstijl van uw bedrijf
Scherpe tarieven en snelle montage
Jarenlange ervaring in de SIGN branche
Persoonlijk contact met een specialist

Gratis whitepaper: Gevel- en Lichtreclame

Voorkom dé 10 meest gemaakte fouten en bespaar duizenden euro’s!

Binnen een paar seconden in uw mailbox!

Gratis whitepaper:
Gevel- en Lichtreclame

Bespaar duizenden euro's en voorkom de 10 meest gemaakte fouten!

Scroll naar boven