Autobelettering Assen

Autobelettering in Assen en omstreken

Wilt u hulp van professionals voor autobelettering in Assen? Martini Reclamemakers staat voor u klaar! Met onder meer car wrapping, contourmarkering en fleetmarking zorgen wij ervoor dat u 365 dagen per jaar rijdend reclame maakt. Meer weten over alle mogelijkheden voor autobelettering? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Belettering van de auto

Eén van de meest effectieve manieren van reclame maken in Assen is autobelettering. Of uw bedrijfsauto’s nou onderweg zijn of ergens geparkeerd staan, de naam en het logo van uw onderneming vallen altijd op. Op die manier zorgt de belettering voor meer zichtbaarheid van uw bedrijf en meer naamsbekendheid.

Martini Reclamemakers helpt u op meerdere manieren. Een van de opties is car wrapping, of belettering 2.0 zoals wij liever zeggen. Bij deze van oorsprong Amerikaanse methode wordt de auto beplakt met een folie, die is afgedrukt in een fullcolour design. Er is daardoor geen risico op schade aan de lak en kan tot wel acht jaar lang meegaan. De folie kan de volledige auto bedekken of slechts een gedeelte. Heeft u meerdere bedrijfsauto’s in Assen? Met fleetmarking beletteren wij alle auto’s op dezelfde manier.

Vrachtwagens beletteren

We verzorgen niet alleen autobelettering in Assen, ook vrachtwagens voorzien wij van reclame. We kunnen deze volledig beletteren, zodat het rijdende billboards worden. Ook kan de verplichte contourmarkering voor reclamedoeleinden gebruikt worden door deze te combineren met reflecterende belettering. Zo vallen de vrachtwagens van grote afstand op, net als uw bedrijf.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Of heeft u nog vragen over autobelettering in Assen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee met ondernemers en zijn altijd bereid om bij u langs te komen voor een gratis adviesgesprek. We inventariseren dan uw wensen en maken een persoonlijk voorstel, waarin we altijd rekening houden met uw budget.

Producten

Gevelreclame
Lichtreclame
Belettering
Interieurreclame
Overige

Kennismaken?

Tijd om kennis te maken of heeft u advies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Daarom kiest u voor ons!

Start met een gratis adviesgesprek
Reclame in de huisstijl van uw bedrijf
Scherpe tarieven en snelle montage
Jarenlange ervaring in de SIGN branche
Persoonlijk contact met een specialist

Gratis whitepaper: Gevel- en Lichtreclame

Voorkom dé 10 meest gemaakte fouten en bespaar duizenden euro’s!

Binnen een paar seconden in uw mailbox!

Gratis whitepaper:
Gevel- en Lichtreclame

Bespaar duizenden euro's en voorkom de 10 meest gemaakte fouten!

Scroll naar boven