Autobelettering


Autobelettering is een gemakkelijke en voordelige manier om 365 dagen per jaar reclame te maken. Dankzij een goed zichtbare bedrijfsnaam en logo zien potentiële klanten uw naam tijdens elke rit die u maakt. U rijdt immer voortdurend tussen allerlei potentiële klanten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Car wrapping


Car Wrapping, de uit Amerika overgewaaide trend. Hier bij Martini Reclamemakers noemen we het ook wel belettering 2.0. Bij car wrapping wordt uw auto namelijk volledig of gedeeltelijk beplakt met een folie, welke afgedrukt kan worden in een full colour design. Dit veroorzaakt geen schade aan de lak van de auto. De folie beschermt uw lak juist tegen krasjes en dergelijke en het kan wel tot 8 jaar lang meegaan.

Contourmarkering


Sinds 2008 is contourmarkering verplicht voor vrachtwagens. Dus waarom zou u dit niet direct combineren met reflecterende belettering? Zo vallen de vrachtwagens op, net als uw bedrijfsnaam. Contourmarkering zorgt ervoor dat vrachtwagens op een grote afstand duidelijk herkenbaar worden.

Fleetmarking


Wij raden fleetmarking aan wanneer u meerdere bedrijfswagens heeft staan zonder belettering. Door al uw bedrijfswagens precies hetzelfde te beletteren, laat u telkens op dezelfde manier uw naam zien aan potentiële klanten. Herkenning door herhaling is namelijk een van de grootste krachten van reclame.

Vrachtwagenbelettering


Vrachtwagens zijn vaak onderweg en met vrachtwagenbelettering kunt u dus veel potentiële klanten bereiken. Vrachtwagens kunt u eigenlijk zien als rijdende billboards: naast het promoten van uw bedrijfsnaam en logo zijn ze ook heel geschikt voor het promoten van (tijdelijke) acties.

Wilt u ook zichtbaarder worden?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.