• NNPC Reclamezuil.
  • Plas Bossinade Reclamezuil.

Reclamezuilen

Reclamezuilen kunt u op verschillende manieren inzetten. Letterlijk als ‘reclamezuil’, dus als communicatiemiddel om uw bedrijf of uw producten aan te bevelen. Maar ook als visitekaartje op beurzen en evenementen, als welkomstzuil voor uw pand of als indoor of outdoor bewegwijzering.

Voor elk van deze communicatievormen zijn verschillende soorten reclamezuilen beschikbaar. In allerlei formaten en vormen. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf de boodschap op de zuil, eventueel in overleg met een van onze communicatieadviseurs.

Welke reclamezuil kiest u?

Wilt u uw nieuwe reclamezuil buiten of binnen plaatsen? Hoe groot moet de zuil zijn en welke vorm moet hij hebben, zodat de boodschap goed overkomt? Kiest u voor onverlichte of verlichte zuilen? En als u voor verlicht kiest, is het dan misschien verstandig om reclamezuilen met LED-verlichting te nemen? De antwoorden op deze vragen verschillen per opdrachtgever.

Ook voor hele andere vormen van signing, zoals stoepborden, indoor signs of outdoor signs moet u overigens bij Martini Reclamemakers BV zijn!

Neem contact op voor meer informatie of als u wilt weten welk type reclamezuil voor uw situatie het meest geschikt is.Ook voor een andere vorm van signing te kiezen, zoals stoepborden, indoor signs of outdoor signs?