• Gebr  Dekker Fleetmarking
  • Fleetmarking Clark-ICT.
  • Verkley

Fleetmarking

Door uw gehele wagenpark te beletteren –het zogenaamde fleetmarking- bereikt u veel potentiële klanten. Want de ‘visibility range’ van fleetmarking is relatief groot en is absoluut de investering waard. En dus zorgt u met autobelettering op uw bedrijfswagens of belettering op al uw vrachtwagens voor betaalbare branding van uw merk en uw product.

Wij beletteren uw wagenpark helemaal zoals u dat wenst: fleetmarking op maat, noemen we dat. En als u één of meerdere auto’s in z’n geheel wilt omtoveren tot een promotieobject, dan kiest u voor carwrapping.

Advies over de juiste vorm van fleetmarking

Martini Reclamemakers BV heeft het nodige verstand van fleetmarking en belettering. En we voorzien u natuurlijk graag van advies. Waar is de belettering op uw auto’s bijvoorbeeld het beste zichtbaar en welk materiaal kunt u het beste gebruiken?

We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met fleetmarking voor uiteenlopende opdrachtgevers in voornamelijk Groningen, Drenthe en Friesland. Wilt u meer weten en ontdekken of fleetmarking iets voor u is? Neem dan direct telefonisch contact op of vul het contactformulier in, zodat wij u terug kunnen bellen.