• Ben Saunders Carwrap
  • Carwrap Martini.
  • Ambulance carwrap.
  • Ambulance Werkzaamheid, carwrap.

Carwrapping

Met carwrapping tovert u uw auto om tot één groot promotieobject. Carwrapping, oftewel het matteren van een auto, betekent letterlijk ‘het inpakken van uw auto’, net als een cadeau.

Carwrapping is een uitstekend en betaalbaar alternatief voor spuiten. Er zijn twee verschillende soorten carwrap: een full colour print op wrappingfolie of carwrapfolie in standaard kleuren. Een carwrap beschermt bovendien het lakwerk van uw auto en het laat na verwijdering uiteraard geen schade achter.

U kunt zich wel voorstellen dat een ‘ingepakte auto’ enorm kan opvallen. Het is natuurlijk aan u hoe gek u het wilt maken. Ook uw particuliere auto kunt u laten matteren. Dit kan een zeer luxe en mooi effect geven en is goedkoper dan spuiten.

Matteren van leaseauto's

Carwrapping is ideaal voor leaseauto’s, omdat leasemaatschappijen vaak veel auto’s tegelijk in dezelfde kleur aanschaffen. Door de auto's te matteren in verschillende kleuren is er meer keuze. Na de leaseperiode kan de folie er weer afgehaald worden om de leaseauto weer in oorspronkelijke staat terug te krijgen zonder schade aan de lak. Zo is de auto weer beter verkoopbaar in de standaard kleur.

Wilt u weten wat Martini Reclamemakers BV voor u kan betekenen of hebt u specifieke wensen op het gebied van het matteren van auto’s? Wij beantwoorden met alle plezier, vrijblijvend al uw vragen. U hoeft slechts contact op te nemen.