• Vos busbelettering.
  • Gebr Dekker Autobelettering.
  • M3 Montage Autobelettering.
  • De Bolster Uutobelettering.
  • Zilhouette Autobelettering.

Autobelettering of bestickering voor uw bedrijfswagen

Met autobelettering weet u zeker dat veel potentiële klanten uw boodschap zien. Al is het slechts uw bedrijfsnaam, de zichtbaarheid en de reikwijdte zijn groot. En dus pikt u met de juiste autobelettering een mooi stukje ‘branding’ mee.

Wij beletteren uw auto op de manier die u wenst. Wilt u uw logo of bedrijfsnaam op alle auto’s in uw wagenpark (fleetmarking)? Geen probleem! En als u een auto in z’n geheel wilt omtoveren tot een promotieobject, dan kunt u bij ons terecht voor effectieve en aantrekkelijke vormen van carwrapping.

 

Advies over het beletteren van uw auto

We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met het beletteren van auto’s voor uiteenlopende opdrachtgevers in voornamelijk Groningen, Drenthe en Friesland. En ook voor vrachtwagen belettering bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Schroom dan niet en neem direct contact op!

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en zorgen we voor een passend advies. Onze adviseur laat u de mogelijkheden en materialen zien, zodat u goed kunt bepalen wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie. We denken niet alleen met u mee over de kleuren en het ontwerp, maar adviseren u ook graag over de inhoud van uw uiting. Dit alles doen we op basis van onze jarenlange ervaring met autoreclame.
U bent vast al eens in Groningen, Drenthe of Friesland een door ons bestickerde auto of vrachtwagen tegengekomen. 

Vaste of flexibele autobelettering?

Autobelettering kan een vrij vaste vorm aannemen, waarbij u een aantal jaren achter elkaar dezelfde reclame op uw wagens hebt. Handig om uw klanten te laten zien hoe ze u kunnen bereiken en wat uw werkgebied is. Een reclame-uiting op de auto kan echter ook heel goed gebruikt worden voor een tijdelijke boodschap. Bijvoorbeeld om reclame te maken voor nieuwe diensten die u aanbiedt of voor een nieuwe website. Eventueel kan dit met behulp van metaalplaten.

Materialen

Voor uw autobelettering gebruiken we altijd sterke folie van hoge kwaliteit. Deze folie heeft een duurzaamheid van circa 8 tot 10 jaar bij normaal buitengebruik. Dit type folie is ook uitermate geschikt voor voertuigen waar naden in zitten, want de folie vormt zich dan naar uw voertuig. Bij autobelettering die na een korte periode vervangen wordt, behandelen we de auto met een minder duur(zaam) type kwaliteitsfolie. In beide gevallen wordt het aanbrengen van de teksten en logo’s uiteraard verzorgd door ervaren vakmensen.

Overtuigd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.